Veelgestelde vragen

Aansprakelijkheid

Ondanks dat Quick in de afgelopen jaren een aantal maatregelen genomen heeft om de veiligheid, van de op het terrein aanwezige kinderen, te verhogen, blijft u als ouders/verzorgers volledig verantwoordelijk voor het handelen van uw kinderen. Quick kan hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk voor worden gesteld. Ook vragen wij de ouders van kinderen die op het park spelen en gebruik maken van de speeltoestellen, ervoor te zorgen dat e.e.a. schoon, opgeruimd en heel blijft. Graag voor vertrek ervoor zorgen dat de toestellen netjes achtergelaten worden.

Openingstijden

Ons park is geopend van 07.00 - 23.00 uur. Behoudens evenementen.

Slepen en sproeien

ALTV Quick beschikt over vijf gravelbanen. Het in goede staat houden van de banen is voor ons allen van belang. In verband hiermee is noodzakelijk de baan na iedere partij te slepen. De sleepnetten dienen in de beugels te worden opgehangen (laat u ze op de baan liggen, geeft dit kans op blessures en ze worden door regen en/of de sproeiers loodzwaar!). Indien de weersomstandigheden voor tennis optimaal zijn (zonnig en droog), is het zaak regelmatig te sproeien. Iedere baan kan ook handmatig worden gesproeid! Gaarne een ieders medewerking.

Toernooi - aanmelden voor een toernooi

Voor de meeste toernooien geldt tegenwoordig: digitaal aanmelden via www.mijnknltb.toernooi.nl
Dat is voor iedereen het eenvoudigst. Alle gegevens komen dan direct in het toernooi-planner programma, zodat er geen fouten worden gemaakt.
U krijgt een bevestiging van uw inschrijving op het e-mailadres dat u heeft opgegeven.

Tijdens het toernooi krijgt u regelmatig een e-mail van de wedstrijdleider, waarin de tijden en data van de wedstrijden staan vermeld. U kunt deze e-mails het beste bevestigen via een link die in dezelfde e-mail staat. Daarmee weet de wedstrijdleider dat u de e-mail heeft gelezen en dat u op de hoogte bent van de geplande wedstrijden. De wedstrijdleiding gaat er dan vanuit dat u op tijd op ons park verschijnt. 's Avonds werkt de wedstrijdleiding de schema's bij en worden alle uitslagen van die dag op de website van toernooi.nl geplaatst. Dus u kunt zelf ook kijken hoe eea verloopt.

Per dag staat er ook een overzicht van de wedstrijden van die dag. Zo kunt altijd zien wanneer u moet spelen. Ook kunt zien aan welke toernooien u heeft deelgenomen.