Toegang clubhuis

De KNLTB is gestopt met uitgifte van de fysieke pas met magneetstrip. Dit betekent dat er een nieuw toegangssysteem op onze vereniging actief is.  

Er zijn twee toegangsdeuren tot het pand waar het systeem gebruikt moet worden:  

 1. De achterdeur: deze deur geeft toegang tot de toiletten, kleedruimtes, het afhangbord en de baanverlichting. Alle leden hebben altijd toegang tot deze ruimte.
 2. De deur naar het clubhuis: Als je bardienst hebt, geeft jouw persoonlijke code ook toegang tot de deur van het clubhuis. En leden met een speciale functie (bestuur, onderhoud, trainers etc.) hebben via deze deur ook altijd toegang tot het clubhuis.    

Hoe werkt het nieuwe digitale toegangssysteem ?   

 1. Zorg dat je de KNLTB ClubApp op je mobiel hebt staan (downloaden via de App Store of Google Play Store; mocht je de oude versie hebben, deze dan vernieuwen).
 2. Open de ClubApp en ga naar “Home” (icoon linksonder). Hier staat je 6-cijferige toegangscode. Dit is een persoonlijke code die om veiligheidsredenen wekelijks op zondagavond vernieuwd wordt.
 3. Bij de achterdeur (toegang tot toiletten, kleedruimtes, afhangbord en baanverlichting) hangt een codekastje waar je jouw persoonlijke code invoert (zonder hekje/sterretje). 

 

                                Zie punt 2:                                                     Zie punt 3:

                                           

 

Hoe werkt het nieuwe toegangssysteem bij een bardienst individueel lid?

 • Als je bardienst hebt, geeft jouw persoonlijke code ook toegang tot de deur van het clubhuis (het alarm wordt bij binnenkomst automatisch uitgeschakeld). Maximaal een half uur van te voren kun je binnenkomen.
 • De toegang is gekoppeld aan de dienst, die je zelf in het bardienstensysteem hebt ingepland.
 • Aan het einde van de avondbardienst sluit je alle deuren en zet je het alarm erop (instructie hangt bij het alarmkastje.
 • Mocht bij de start van je bardienst de deur al geopend zijn, dan toch altijd nog de 6-cijferige code intoetsen, zodat het systeem registreert, dat je aanwezig bent geweest!!  

Hoe werkt het nieuwe toegangssysteem bij een competitieteam die een week bardienst draait?

 • Elk competitieteam draait 1 week bardienst met zijn/haar team. Gedurende die week ontvangt het team één vaste 6-cijferige code van de bardienstbeheerder, waarmee het team de hele betreffende week toegang tot het clubhuis heeft.
 • Aan het einde van de avondbardienst sluit je alle deuren en zet je het alarm erop (instructie hangt bij het alarmkastje.