Baanverlichting

De verlichting van de tennisbanen bij Quick vindt plaats door middel van energiezuinige LED verlichting. Ondanks dat hiermee het energie verbruik lager is, blijft het belangrijk deze uit te schakelen na gebruik. Aangezien LED verlichting, in tegenstelling tot eerdere gasontladingslampen, geen beperking heeft voor het opnieuw inschakelen, graag na gebruik van de banen de verlichting uitschakelen.

Voor normaal gebruik zijn  de banen te bedienen via de tablet in de hal naar de kleedkamers. Op deze tablet kun je per baan de verlichting inschakelen/ uitschakelen.  Naast de tablet vindt je de instructies voor de bediening en telefoonnummers voor eventuele problemen/ hulpvragen. Voor het inschakelen van andere verlichtingsmogelijkheden kun je contact opnemen met een van de telefoonnummers bij de tablet.
 
Een aantal tips voor het gebruik van de tablet.
  • Het in- en uitschakelen via de tablet reageert trager dan normale schakelaars, dus even geduld. Mocht er na 10 seconde niets gebeuren, kun je bediening hervatten (opnieuw doen).
  • Als de tablet is uitgeschakeld, kun je vaak door op de tablet te tikken, deze weer tot leven brengen. De app voor de bediening start dan automatisch op.
  • Mocht de bediening via de tablet niet lukken, verifieer dan (via de bardienst), of de hoofdschakelaar is ingeschakeld.