Bardienst

Omdat A.L.T.V. Quick een club is die draait door en voor de leden en wij samenhorigheid en gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan, zijn alle Quickleden tussen 18 tot 75 jaar verplicht om 3 bardienstpunten per jaar te behalen. Het geopend zijn van het clubhuis bevordert immers het sociale aspect op ons tennispark en zo kunnen we samen in het clubhuis genieten van een drankje of hapje.  

Een Quick-lid dient 3 bardienstpunten per seizoen te behalen. Afhankelijk van voor welke bardienst men kiest kunnen deze punten in 2 of 3 bardiensten “verdiend” worden:

  • Ochtenddienst: 10.00 – 13:00 uur (1 punt)
  • Middagdienst: 14:00 – 17:00 uur (1 punt)
  • Avonddienst: 19:00 – 23:30 uur (2 punten)

Tijdens toernooien/competitie/evenementen gelden andere tijden:

  • Weekenddag/Ochtend: 09.00 – 13:30 uur (2 punten)
  • Weekenddag/Middag: 13.30 – 18:00 uur (2 punten)
  • Weekenddag/Avond:18.00 – 23:30 uur (2 punten)

Hoe kun je je bardienst inplannen?

Via de ClubApp (snelste en makkelijkste): Als je bent ingelogd in de KNLTB ClubApp kun je via tabblad "Club" en vervolgens "Diensten" zowel de open als de toegewezen diensten van jouw vereniging inzien. Door op een "beschikbare" dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst.

Via Mijn.KNLTB.Club: Er is nog een mogelijkheid om je in te schrijven voor diensten. Kies op de website van Quick voor de optie "Mijn Club" (rechtsbovenin de balk). Eenmaal ingelogd kies je voor tabblad "Diensten". Vervolgens krijg je een kalender te zien en kun je je inschrijven voor een dienst naar keuze.

Boete voor niet vervullen van bardiensten
Op het niet verrichten van bardienst staat een boete van € 40,=. Deze zal jaarlijks met terugwerkende kracht automatisch bij de contributie van het daarop volgende jaar worden geïncasseerd.
Let wel: onze doelstelling is niet de incasso van deze gelden maar het voorkomen dat andere leden voor een gesloten clubhuis staan en zo gedupeerd worden. 

Lukt het niet om in te loggen OF wachtwoord kwijt?
Stuur een bericht aan [email protected] met het verzoek om een nieuw wachtwoord toegestuurd te krijgen.

Contactgegevens bardienstbeheerder
Mocht het vervolgens nog niet lukken om een bardienst in te plannen, check dan eerst de toelichting op de website onder “bardiensten” en als je er dan nog niet uitkomt, neem dan contact op met de bardienstcommissie via [email protected]