Bardienst

Omdat A.L.T.V. Quick een club is die draait door en voor de leden en wij samenhorigheid en gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan, zijn alle Quickleden tussen 18 tot 75 jaar verplicht om 3 bardienstpunten per jaar te behalen. Het geopend zijn van het clubhuis bevordert immers het sociale aspect op ons tennispark en zo kunnen we samen in het clubhuis genieten van een drankje of hapje.  

Een Quick-lid dient 3 bardienstpunten per seizoen te behalen. Afhankelijk van voor welke bardienst men kiest kunnen deze punten in 2 of 3 bardiensten “verdiend” worden:

  • Ochtenddienst: 10.00 – 13:00 uur (1 punt)
  • Middagdienst: 14:00 – 17:00 uur (1 punt)
  • Avonddienst: 19:00 – 23:30 uur (2 punten)

Tijdens toernooien/competitie/evenementen gelden andere tijden:

  • Weekenddag/Ochtend: 09.00 – 13:30 uur (2 punten)
  • Weekenddag/Middag: 13.30 – 18:00 uur (2 punten)
  • Weekenddag/Avond:18.00 – 23:30 uur (2 punten)

Hoe kun je je bardienst inplannen?

Via de ClubApp:
Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via "tabblad Club" > en daarna "tabblad Diensten" zowel de open als de toegewezen diensten van jouw vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst.

Via Mijn.KNLTB.Club
Er is nog een mogelijkheid om je in te schrijven voor diensten. Dit kun je doen via mijn.knltb.club https://mijn.knltb.club/ . Eerst zoek je de vereniging op en kun je inloggen in de omgeving. Eenmaal ingelogd krijg je een overzicht van het aantal punten wat je dit seizoen dient te halen en wat je al hebt behaald. Achter een open dienst kun je jezelf via de 'Detail' knop inplannen voor een dienst.

Contactgegevens bardienstbeheerder Mocht het niet lukken om een inlog aan te maken, of een bardienst in te plannen, check dan eerst de toelichting op de website onder “bardiensten” en als je er dan nog niet uitkomt, neem dan contact op met de bardienstcommissie via [email protected]