Tennisschool Roan Valk

Roan Valk

Begint niet alles met een droom?

Mijn droom is om een speler zijn of haar top te laten bereiken.
Na 7,5 jaar ervaring te hebben opgedaan als tennistrainer, begon mijn avontuur bij A.L.T.V Quick.
Mijn gevoel zegt dat de club steeds actiever wordt en er veel betrokkenheid is bij de leden. De club is sterker dan ooit en de sfeer is goed! Samen sta je sterk!

Als trainers, met ondersteuning van het bestuur, werken we er hard aan met enthousiasme de leden een professionele club te bieden met de eigenheid van Quick qua locatie en sfeer.
Naast professionele trainingen, ondersteunen wij tijdens wedstrijden.
Elke dag werk ik met plezier, en zie dat mijn droom werkelijkheid kan worden. Welke droom heb jij?

Sportieve groet,
Roan Valk

Mirle Zwier
Mijn naam is Mirle Zwier, ik ben 20 jaar oud en ik heb al 13 jaar met veel enthousiasme getennist. Momenteel ben ik vastbesloten mijn weg te vinden naar de NRT-toernooien (Nationale Ranglijst Toernooien).

Ik ben momenteel gecertificeerd tennisinstructrice. Tijdens mijn tussenjaar heb ik mijn A-licentie behaald. Van jongs af aan heb ik altijd al graag geholpen met tennislessen, en dit beviel me zo goed dat ik liever mijn passie binnen de sport die ik liefheb volgde, in plaats van een normale bijbaan.

Ik ben bij Quick terechtgekomen omdat ik vroeger trainde bij Roan in Ugchelen. Toen Roan naar Quick ging, besloot ik met hem mee te gaan, omdat zijn trainingen me goed bevielen. Nu ben ik actief betrokken bij Quick en werken we samen hard aan de verdere ontwikkeling van A.L.T.V. Quick. Dit doen we met veel passie en plezier.

Ik kijk ernaar uit om jullie binnenkort op de tennisbaan te zien! Jullie kunnen altijd bij mij, net als bij Roan, terecht voor vragen en advies.

 

Trainers
[email protected] 
Roan Valk (hoofdtrainer)
Erik van Buul
Mirle Zwier

Tennistraining

Inschrijfformulier-Zomer-2024_Maandelijks betalen.pdf Inschrijfformulier-Zomer-2024-eenmalige_betaling.pdf