Tennis activiteiten

Bij A.L.T.V. Quick zijn er wekelijks activiteiten waar je aan mee kunt doen. 

Herenavond - toss op maandag vanaf 19.30 uur 

Elke maandagavond is er Herenavond bij A.L.T.V. Quick. De banen zijn vooraf gereserveerd en je kunt gezellig komen en mee doen. De ideale manier om anderen leden te leren kennen en telkens tegen anderen te tennissen.

Damesavond - toss op dinsdag vanaf 19.30 uur 

Elke dinsdagavond is er Damesavond bij A.L.T.V. Quick. De banen zijn vooraf gereserveerd, de rackets worden getosst en op die manier wordt bepaald met wie je gaat dubbelen. Een gezellige avond en de ideale manier om anderen leden te leren kennen.

Tennis voor mannen op vrijdagmiddag

Al jaren tennissen heren op vrijdagmiddag tijdens het zomerseizoen op het prachtige tennispark. Ze vinden het erg prettig als er nieuwe tennissers bijkomen onder het mom: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Je speelt uitsluitend dubbel, je wordt dus ook niet echt moe. Mocht je op vrijdagmiddag mogelijkheden zien om mee te doen geef dit dan door aan Erik Harleman. Zijn mailadres is [email protected].
Het is beslist niet noodzakelijk om een balvirtuoos te zijn. Het is voor iedereen belangrijk dat er leuke wedstrijden zijn, waarvan de uitslag snel wordt vergeten en er na het tennis nog even gezellig met elkaar nagepraat wordt over alles wat ze bezig houdt.
Ook hoef je niet het hele seizoen mee te doen. Per 7 weken worden de verhinderingen opgevraagd.  Dus je kunt rustig op vakantie gaan of om andere redenen afzeggen.
Wij verheugen ons erop, om weer nieuwe deelnemers te begroeten.

Erik Harleman en Ton ter Hoeven